Kostenbesparend

De BioOrg schoonmaakmethode is er op gericht om enkel bacteriën te vernevelen en, enkel waar nodig, met een microvezeldoek of mop de oppervlakken schoon te wrijven. Nadien zetten de bacteriën de schoonmaaktaken verder.

Deze nieuwe manier van werken is zelfs effectiever in het verwijderen van vuil dan de klassieke emmer- en dweil- of impregneermethode en ook veel makkelijker en ergonomischer. Bovendien is er een preventief aspect aan de BioOrg methode verbonden. Door de aanwezigheid van het ecosysteem van bacteriën is er een bewezen vermindering van stof en vingertasten te merken, zodat de frequenties van schoonmaak verlaagd kunnen worden.

De kostenbesparing die deze methode oplevert, is makkelijk te berekenen. Je bezorgt ons een overzicht van de totale oppervlakte, type lokalen en soort vloerbedekking en wij berekenen alle kosten- en kwaliteitsparameters: productiviteitswinst, productbudget en benodigde schoonmaakfrequenties die nodig zijn voor een optimale schoonmaak en luchtzuivering met resultaatsgarantie.

Minder stof op plinten en kasten

Door maandelijks de bacteriën aan te brengen op alle oppervlakken en voorwerpen in de ruimte, krijg je een merkbare en meetbare stofvermindering. Vooral op plinten, op hoge kasten, op computerschermen, klavieren en onder stoelen en tafels is dit effect zeer opmerkelijk. Hierdoor kan je de specifieke schoonmaak van hoogstof met de helft verminderen.

Sneller in sanitair

In schoonmaak van sanitair kan je aanzienlijk tijd besparen door geen water en detergenten te gebruiken. Niet meer sleuren met emmers, en geen tijdsverlies door dosering!

Het is ook bewezen dat de bacteriën alle oppervlakken veel gladder maken, waardoor oude vervuilingen en kalksporen in voegen, op tegels en in toiletten veel minder kunnen aanhechten.