“Openbaar toegankelijke gebouwen nemen graag het voortouw voor wat hun positieve voetafdruk betreft.”

Openbare gebouwen

Openbare gebouwen of complexen zoals schouwburgen, concertzalen, aula’s of filmzalen zijn moeilijk in schoonmaak en onderhoud. Er komt doorgaans heel veel volk over de vloer en de eisen van bezoekers liggen hoog qua geur en hygiëne in het algemeen en van het sanitair in het bijzonder. Daarom is BioOrg interessant als besparing, maar ook als merkbare verbetering van het schoonmaakresultaat.

Schoonmaken wordt met BioOrg een dankbare job die ook voor de schermen haar positieve indrukken achterlaat. Vraag naar onze referenties in deze sector en overtuig jezelf!

“Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op en ons schoonmaakteam hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.”

 

Mevr. Kay Doms – Arenbergschouwburg Antwerpen – Hoofd realisatie

“Met BioOrg hebben we een stukje bos in huis gehaald. Onze schouwburg ademt, stof stapelt zich minder snel op, en ons schoonmaak team hoeft niet langer te werken met schadelijke chemicaliën. Alles ten goede van gezondheid en natuur.”

 

Mevr Kay Doms – Arenberg Schouwburg Antwerpen – Hoofd realisatie

Kantoorgebouwen

Werk op kantoor alsof je in de buitenlucht zit! Dat is wat iedereen zegt die met BioOrg op kantoor in aanraking komt …

Distributie

In de distributiesector staan alle kosten permanent onder druk, mede die van de schoonmaak. Ook hier …