“We zitten elke dag wel ergens binnen: in de auto, op de trein, op kantoor, thuis. Onze longen hebben recht op zuivere lucht.”

Kantoorgebouwen

Werken op kantoor alsof je in de buitenlucht zit! Dat is wat iedereen zegt die met BioOrg op kantoor in aanraking komt. Door het wegnemen van vervuilende stoffen uit de binnenlucht (VOC’s, fijnstof, allergenen, …), krijg je een zogenaamd ‘zuurstof-effect’. Het lijkt alsof er zuurstof aan de omgeving is toegevoegd, maar het is enkel het resultaat van de doorgedreven BioOrg zuiveringskracht. 

Wens jij voor jouw medewerkers dezelfde gezonde werkomgeving te creëren?
Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een uitgewerkt schoonmaakprogramma op maat van jouw kantooromgeving.

“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak- team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”

 

Mr. Joffrey De Rouck – Vlaamse Overheid – junior product manager schoonmaak van het Agentschap Facilitair Bedrijf

“Met BioOrg passen we een volledig circulair systeem van schoonmaken toe in de administratieve centra van de Vlaamse Overheid. Bovendien vindt ons schoonmaak team de BioOrg methode uiterst eenvoudig en zeer ergonomisch.”

Mr Joffrey De Rouck – Vlaamse Overheid – junior product manager schoonmaak van het Agentschap Facilitair Bedrijf

Openbare gebouwen

Openbare gebouwen of complexen zoals schouwburgen, concertzalen, aula’s of filmzalen zijn moeilijk in schoonmaak en onderhoud. Er komt doorgaans heel veel volk over de vloer en de eisen van bezoekers liggen hoog qua geur en hygiëne in het algemeen en …

Distributie

In de distributiesector staan alle kosten permanent onder druk, alsook die van de schoonmaak. Ook hier eist de klant van vandaag een correcte, aangename winkelervaring …