Distributie

In de distributiesector staan alle kosten permanent onder druk, alsook die van de schoonmaak. Ook hier eist de klant van vandaag een correcte, aangename winkelervaring. Stof, vingertasten en storende geuren zijn uit den boze. Ook het eigen personeel wenst lokalen waar de schoonmaak en hygiëne op een aanvaardbaar niveau gehouden worden. Dat kan uiterst efficiënt met de BioOrg methode. Onze referenties zijn ook hier duidelijk. Enkele leidende winkelketens kunnen dit bevestigen.

“De BioOrg methode laat ons toe meer te doen in minder tijd, dus de schoonmaak van onze winkels is vele malen efficiënter geworden.”

 

Christa Dermez – hoofd schoonmaak -Colruyt winkels

“De BioOrg methode laat ons toe meer te doen in minder tijd, dus de schoonmaak van onze winkels is vele malen efficiënter geworden.”

Christa Dermez – hoofd schoonmaak Colruyt winkels

Openbare gebouwen

Openbare gebouwen of complexen zoals schouwburgen, concertzalen, aula’s of filmzalen zijn moeilijk in schoonmaak en onderhoud. Er komt doorgaans heel veel volk over de vloer en de eisen van bezoekers liggen hoog qua geur en hygiëne in het algemeen en van het sanitair in het bijzonder …

Kantoorgebouwen

Werk op kantoor alsof je in de buitenlucht zit! Dat is wat iedereen zegt die met BioOrg op kantoor in aanraking komt. Door het wegnemen van vervuilende stoffen uit de binnenlucht (VOC’s, fijnstof, allergenen, …), krijg je een zogenaamd ‘zuurstof-effect’ …