Schoonmaakproces

Deze nieuwe manier van werken is zelfs effectiever in het verwijderen van vuil dan de klassieke emmer en dweil methode en is bovendien makkelijker en veel ergonomischer. Bovendien zorgt de verneveling voor het wassen van de lucht: de sporen vormen kernen voor fijnstof en via gravitatie slaat dit neer.

De bacteriën starten dan onmiddellijk met de opname van de verbindingen. Er bestaat ook water onoplosbaar vuil, zodat schoonmaken met water totaal geen zin heeft. In urine bijvoorbeeld zitten kristallen van urinezuur. Wanneer urine op de vloer terecht komt, kan je met de klassieke schoonmaakmethoden deze kristallen niet oplossen. Dan zullen darmbacteriën die overvloedig aanwezig zijn in deze installaties, het urinezuur omvormen tot vluchtige ammoniakverbindingen, met de typische toiletgeuren tot gevolg. Onze bacteriën lusten eveneens dit urinezuur en vormen dit om tot nieuwe biomassa, zonder de typische toiletgeuren achter te laten.

Iedereen aan de was van het binnenglas

Geen water, zepen of ladders meer voor binnenglaswas. Spray BioOrg op het glas en wrijf droog met een microvezeldoek of mop. Het glas blijft langer schoon omdat stof en vingertasten veel minder aanhechting hebben. De wasfrequentie voor glazen deuren, ramen of spiegels, alsook liften in aluminium of roestvrij staal kan met de helft naar beneden.

Tapijten blijven langer schoon

Geen water en zepen meer voor tapijtonderhoud. Vernevel regelmatig BioOrg op het tapijt en er zal merkbaar minder stof en vuil in de tapijten kleven. De stofzuigfrequentie kan ook met de helft naar beneden en storende tapijtgeuren zullen helemaal verdwijnen.