Betaalbaar schoonmaken met voelbaar resultaat voor het binnenklimaat!

De Vlaamse Overheid geeft het gezonde voorbeeld.

Betaalbaar schoonmaken met BioOrg

Schoonmaken met BioOrg is een kleine stap, maar met een grote impact: zonder water, zonder detergenten, minder stof, ergonomischer en eenvoudiger. Maak betaalbaar schoon met een voelbaar resultaat voor uw binnenklimaat!

Dit event toont hoe BioOrg bijdraagt aan schoonmaak op gezonde mensenmaat bij de Vlaamse Overheid. Hoe werkt dit in de praktijk? En wat is de wetenschap erachter? Onze sprekers getuigen over hun ervaringen.

 

De geheimen van de BioOrg schoonmaakmethode

Dr. ir. Filip Willocx

In deze presentatie deelt Dr. Ir. Filip Willocx enkele van de grondbeginselen van het schoonmaken met BioOrg met het publiek. Hoe slagen de bacteriën van BioOrg erin om gemakkelijker, sneller en gezonder schoon te maken. Welke selectie van bacillus stammen zitten er in de BioOrg producten, wat maakt deze samenstelling uniek. Wat is de meerwaarde van de gepatenteerde schoonmaakmethode van BioOrg.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Dhr. Joffrey De Rouck

Tijdens zijn uiteenzetting gaat Dhr. Joffrey De Rouck verder in op hoe u de BioOrg schoonmaakmethode kan introduceren en evalueren in grote gebouwen, wat zijn de voordelen en de valkuilen? Joffrey De Rouck is productmanager schoonmaak bij Vlaamse Overheid

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Dhr. Tom Lemmens

Elke vernieuwing vraagt draagkracht van elke medewerker! Daarom gaat Tom Lemmens, Werkleider Facility Management bij Stad Turnhout, dieper in op het creëren van een draagvlak bij schoonmaakploegen in het omgaan met innoverende methoden.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Criteria voor de raamovereenkomst van BioOrg schoonmaakmiddelen

Dhr. Carl Vranken

Tijdens zijn uiteenzetting zoomt Dhr. Carl Vranken verder in op basis van welke criteria de raamovereenkomst voor het leveren van BioOrg schoonmaakmiddelen werd goedgekeurd? Carl Vranken is Afdelingshoofd raamcontracten Het Facilitair Bedrijf

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Dhr. Koen Van Haelst

Wat zijn de effecten van BioOrg na een vervuilend nieuwbouwproject? Tijdens zijn uiteenzetting legt Dhr. Koen Van Haelst uit hoe BioOrg schoonmaakmiddelen een impact kunnen hebben op de vervuiling die gepaard gaat met een renovatie of nieuwbouwproject. Koen Van Haelst is Directeur Facilities & maintenance at Provincie Antwerpen.

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Wat andere klanten vertellen over BioOrg

"Op het wetenschapspark hebben we van bij de start gekozen vor BioOrg als partner om binnen incubator Darwin niet alleen mee te zorgen voor net gebouw, maar ook en vooral voor een gezond binnenklimaat. In samenwerking met BioOrg creëren we een gezonde 'huisflora', wat onze medewerkers enkel ten goede komt. Dat we bovendien een 'binnenbos' creëren en zuinig omspringen met water, is uiteraard mooi meegenomen. We zijn dan ook fier op ons binnenbos-certificaat!"

Jade Verrept

“Het Binnenbossen - programma van BioOrg maakt deel uit van onze duurzaamheidsstrategie. Bij KBC zijn we er trots op dat onze medewerkers kunnen werken in een veilige, schone en gezonde omgeving.”

Dorothy Hendrickx

“In our building, which is constructed entirely according to the C2C principles, open-plan offices, open spaces and interior glass areas alternate. And that entails additional costs for cleaning. With BioOrg I have made these costs manageable."

Frederick Bia