WIE ZIJN WIJ?
Doctor
Dr. ir F. Willocx
“Organismen maken ons tot wie we zijn, ze bepalen mee ons gedrag, onze gezond-
heid, ons welzijn.”
Koen de koster
Koen De Koster
“BioOrg stelt de mens centraal. Daarom versterken we de natuur-
lijke balans tussen de mens en zijn omgeving.”
Koen De Koster en Filip Willocx staan aan de wieg van BioOrg. Sinds 2009 pionieren zij in de toepassing van ‘blue biotechnology’ in building & process environments. Samen met universiteiten en onderzoeksinstellingen uit binnen- en buitenland onderzoeken zij de invloed van goedaardige micro-organismen bij het installeren en in stand houden van het biodynamische evenwicht. Inmiddels heeft BioOrg zijn technologie beschermd in verschillende Belgische en internationale patenten en patentaanvragen.

“BioOrg stelt de mens in zijn omgeving centraal. Daarom versterken we de natuurlijke balans tussen de mens en zijn omgeving”, zegt Koen De Koster, stichter en bezieler van BioOrg. “BioOrg werkt dan ook enkel met positieve organismen en zonder agressieve chemicaliën. Zo stoppen we de vergiftiging van ons binnenmilieu en de afbraak van ons buitenmilieu.”

Filip Willocx: “De invloed van het onzichtbare leven rondom ons is ongelofelijk sterk. Organismen maken ons tot wie we zijn, ze bepalen mee ons gedrag, onze gezondheid, ons welzijn. Daarom is de aanwezigheid van de juiste organismen in onze gebouwen en systemen van levensbelang.”

film
Wat zeggen onze klanten over ons
“Veiligheid en luchtkwaliteit voor de werknemers in ons gebouw is cruciaal. Met BioOrg zijn we er in geslaagd om afscheid te nemen van desinfectie-
middelen in al onze Hvac systemen.”

-
Dr. Roland Vermeiren, Head Medical Services Eurocontrol Brussels
"Door het gebruik van BioOrg in onze sanitaire installaties houden we de geurhinder volledig onder controle. Met duizenden passagiers die bij ons dagelijks langskomen is dat een prestatie van formaat”
-
Dhr. Marc Van Horenbeeck, Building Infrastructure/Cleaning Manager Brussels Airport Company
"Dankzij het BioBalance Management Systeem werden alle biologische en chemische risico’s bij het onderhoud van ons gebouw in kaart gebracht en werden reële beheers-
maatregelen opgesteld en ook geïmplementeerd. Nu zijn we echt zeker van een gezond binnenmilieu”.

-
Dhr. Johnny Ockerman, Health & Safety Officer IBM Belgium/
Luxembourg
"Voor ons is het belangrijk dat onze gasten zich goed voelen zowel op het vlak van comfort maar zeker ook op het vlak van hygiëne. Daarom streven we naar een perfect leefklimaat in ons hotel. BioOrg helpt ons om dat waar te maken."
-
Mevr. Marieke Höfte, eigenaar Hotel & Complex Stayen Sint-Truiden
“Door het in stand houden van een positieve microbiële gemeenschap van Tectobiotics in ons process water hebben we minder geuroverlast en minder slijmvorming; en hoeven we geen chemicaliën te doseren. “
-
Dhr. Jos Manders, KAM-coördinator Van Houtum Papier
CONTACTEER ONS
Meer weten over de eigenschappen van Tectobiotics®? Neem contact op met dr. ir. Filip Willocx. Hij maakt u graag wegwijs in de fascinerende wereld van het onzichtbare leven rondom ons.

Meer weten over microbiële gemeenschappen en hoe ze op te bouwen in uw binnenmilieu, technische installatie of technisch systeem? Contacteer BioOrg Int.


Bioorg International
Waterfront Science Park
Galileilaan 19
2845 NIEL Belgium
T +32 3. 444 07 90
F +32 3 888 86 53
info@bioorg.be
In de pers
PROFACILITY ACADEMISCHE ZITTING OKTOBER 2013
VOKA
ONDERNEMERS.
MEI 2013
UITREIKING BIO QUALITY LABEL
BIOORG BIJ DE KRUITFABRIEK
artikel artikel2 artikel3 film wfp
flechehaut